Kalbarri

We ontbijten en douchen eerst en gaan dan toch nog even bij de dolfijnen kijken. Precies op tijd, ze zijn er weer, nu maar liefst 8. Deze keer kijken we vanaf de aanlegsteiger. Weer leuk, vooral de jonge dolfijnen die spelen en uit het water springen. Na koffie bij de bus rijden we weg. Bij Eagle Bluff stoppen we om vanaf een boardwalk hoog op rotsen te kijken. In het ondiepe turquoise water zien we haaien en roggen zwemmen. Het is weer prachtig.

Vandaag rijden we weer een behoorlijk stuk. Onderweg lunchen we bij de bus bij een tankstation. Om en om rijden we verder. Het landschap verandert langzaam; het is hier glooiend, opeens weer bomen, graanvelden en veel bloeiende struiken. In Kalbarri National Park kijken we bij 2 uitzichtpunten en lopen we naar de rivier. Rustig is het hier, maar wel warm en heel veel vliegen, dus lopen we de hele tijd te wapperen. Eind van de middag kijken we als laatste bij Meanarra Hill Lookout met uitzicht over de riviermonding. Best moe na zo’n volle dag, dus borrel bij de bus, maar weer binnen eten. want na zonsondergang is het fris. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s