Vroom naar Broome

We zijn vroeg op, maar pas laat weg. Lekker rustig aan gedaan, nog een beetje lezen in de schaduw. Na tanken net buiten Derby bij de Boab Prison Tree gekeken; een grote holle Boab boom, waar vroeger gevangenen onderweg naar de gevangenis in gezet werden. Nu staat er een bordje bij dat er slangen in wonen. We rijden in 2 uur naar Broome, een behoorlijk plaatsje aan de kust. Bij het enorme visitor centre weer een stapel folders gehaald, voor de route naar het zuiden. Op het parkeerterrein lunchen we. Daarna door een rondje gelopen door het stadje, waar behoorlijk wat te doen is met terrassen en winkeltjes. Dan zij we niet meer gewend met al die mini-plaatsjes. Meteen maar weer eens een opticien opgezocht. Het kost wat moeite en overleg, maar het is gelukt, Lesley kan weer 3 maanden vooruit. We kopen bioscoopkaartjes voor vanavond en zoeken dan de camping op bij Cable Beach.

We draaien weer eens een wasje en besluiten het wasmiddel weg te gooien. Het is eco-spul; goed voor het milieu, maar niet zo goed voor je wasgoed. Weer alles onder de korrels. We koelen af in het zwembad en eten vroeg een salade met noodles, vanwege de film. We gaan naar Johny English Reborn in Sun Pictures, een openlucht theater uit 1906. We zitten in strandstoelen onder de sterrenhemel, terwijl voor de film af en toe een vliegtuigje laag over komt. Bij de popcorn kun je gratis muggenspray gebruiken. De vleermuizen, formaat roofvogel, vliegen door het beeld. Leuke film in een mooie setting. Morgen blijven we nog een dag in Broome. Even relaxen before we hit the road again.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s