To Darwin

Vandaag vliegen we naar Darwin. De wekker gaat al vroeg, want we moeten eerst naar het station lopen en dan met de trein. Het is nog vroeg in de ochtendspits, dus nog niet zo druk. We stappen over in het centrum, naar domestic airport. Nadat we door de controle zijn ontbijten we en verbazen we ons over de hysterische prijzen op vliegvelden. De vlucht gaat lekker snel, want we lezen allebei een leuk boek. Het was helemaal een leesvlucht; allemaal boeken om ons heen. Qantas is prima; vriendelijke stewards en veel service, waaronder een mango-ijsje. 

Een uur na aankomst zijn we al ingecheckt in ons hotel in het centrum van Darwin. Ons hotel hoort bij een hostel met allemaal backpack-dudes. Opeens zijn we oud, want wij gaan niet met harde muziek bij brallende bierdrinkende jongens zitten. Dus snel korte broek en slippers aan (32 graden hier), waarna we een rondje lopen door de stad, wasmiddel kopen en een wasje aanzetten. Ondertussen verderop een drankje op het terras. De was hangen we in de kamer. Daarna lekker buiten pizza gegeten. Morgen start weer een nieuwe roadtrip. Heerlijk vooruitzicht.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s