See ya later Sydney

Vanmorgen werden we wakker met regen. In de bergen is het behoorlijk fris zo vroeg. Rond 10 uur hadden we de tassen ingepakt en de bus opgeruimd, zodat we deze makkelijk kunnen inleveren. Nog even langs de Three Sisters, een rotsformatie in de Blue Mountains waar we 3 jaar geleden ook al eens geweest zijn. Snel kijken vanaf het platform, want het waait enorm. Daarna onderweg naar Sydney koffie bij de Mac om op te warmen. Hoe dichter we bij de kust komen, hoe meer het opklaart. Rond 1 uur zijn we in Sydney en checken we in bij ons hotel, zodat we de tassen neer kunnen zetten. Daarna naar de autowasserette. Schoonmaken kost een whopping $55, maar dan hoef je het ook niet zelf te doen. Moest wel gebeuren, want we hadden nog glas in de auto van het ingetikte ruitje. Dus in de zon gewacht op een schone bus met een flat white en wat lekkers erbij. Onze kampeerstage is immers geslaagd. We hebben voor over 2 dagen dus weer een camper gereserveerd.

Na het inleveren van de bus naar het hotel gelopen en daar even tv gekeken (hadden we 9 dagen niet gedaan en niet gemist). Nog een rondje door Newtown gelopen, een grappig buurtje met veel vintage winkeltjes. Daarna fastfood gegeten; ons hotel zitten tussen McDonalds en KFC, dus dat kan niet missen. We kijken uit op de drive thru van de Mac. Nu de tassen economisch inpakken voor onze vlucht naar Darwin morgen. Weer een nieuw stuk Aussie verkennen. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s