Een half jaar onderweg

Vandaag zijn we een half jaar onderweg. Wat is dat ontzettend snel gegaan, veel te snel! Maar gelukkig nog een lekkere tijd voor de boeg. Ondertussen zitten we nog volop in de kampeer-stage. Het heeft de hele nacht geregend; druppels klinken op het dak alsof ze in een pan druppen. De was van 2 dagen geleden is nog niet droog, dus voordat we wegrijden spannen we waslijnen in de bus. We hebben een lunchafspraak en hoeven niet zo ver te rijden. Bij McDonalds voor Hornsby drinken we koffie en komen we erachter dat dit op zondag de place to be is; wat een drukte. Daarna nog even naar het water gereden in Berowra Waters. Zelfs met regen is dit mooi, maar ongetwijfeld nog mooier bij zon.

Om half 1 hebben we een afspraak bij John, die we nog van de hotelschool kennen, en zijn vrouw Anita. Erg leuk om na 18 jaar de draad weer op te pakken en te horen hoe downunder bevalt. Heerlijk geluncht en bijkletst. Rond 3 uur gaan we weer de weg op en rijden we een behoorlijk stuk naar het noorden, waar we rond zes uur aankomen. Op internet hebben we gezien dat het hier morgen wellicht mooier weer is. Daar hopen we maar op. We eten nog wat in de camper en in de loop van de avond stopt het opeens met regenen. Fingers crossed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s