Eerste kangaroo gezien

Vanochtend is het heel ander weer; bewolkt, miezerig en een graad of 13 (gisteren lagen we nog op het strand!). Ook dit hoort bij kamperen, dus halen we de natte was binnen en hangen deze in de bus. We gaan om 10 uur weg, naar het noorden. In Moss Vale doen we boodschappen. Daarna door heuvelachtig landschap, het lijkt soms gewoon op Engeland. We zoeken een lunchplek, maar dat valt nog niet mee. Het wordt een late lunch bij Rock Lookout in de Blue Mountains. Even tafeltje uitgeklapt en boterhammen gemaakt. Daarna naar het spectaculaire uitzichtpunt gelopen, zoals de naam zegt, op een rots. Ook bij somber weer zijn de Blue Mountains prachtig. En de eerste kangaroo in het wild gezien.

Bij Rouse Hill hebben we de laatste plek op de camping; er zijn weer veel sta-caravans, nu aardig druk bezet vanwege het weekend. Voor het eerst een campeerplek op een betonnen plaat met als voordelen dat de bus nu waterpas staat (dus niet meer naar de andere kant rollen ’s nachts) en dat er minder zand wordt ingelopen. Het is net een echte stage, we leren elke dag. Eenmaal op de camping begint het behoorlijk te regenen en onweren. Dus zitten we gezellig binnen te internetten en lezen. We koken en zetten een muziekje aan. Lekker knus. Jammer dat je zelf moet afwassen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s