Kangaroo Valley

Kamperen is gewoon een kwestie van vroeg opstaan. Test met extra matrasjes heeft goed uitgepakt; nu kunnen we ook op onze zij slapen. Rond half 10 rijden we weg naar Jervis Bay. Prachtige baaien met turqoise water en witte stranden. Bij Hyams Beach een uurtje strand gepakt. Het zand is heel fijntjes en knispert onder je voeten, als verse sneeuw. We rijden via de toeristische route door naar een plekje om te picknicken aan St George Basin in Basin View. Zitten we net aan een picknicktafel aan een boterham, steekt er een enorme wind op vanuit de zee. Mensen halen snel hun boot uit het water, moeders lopen tegen de wind in met hun fiets aan de hand en huilende kindjes en wij rennen naar de bus, die door de wind 20 centimeter naar voren geschoven is. Niks aan de hand verder, de wind is warm en Gerhard stuurt zich suf. Eenmaal noordelijker gaat de wind wat liggen. We komen weer door Nowra; daar weten we de weg, dus doen we wat boodschappen. 

Daarna de bergen in naar Kangaroo Valley. De bus gaat maar langzaam de berg op, maar redt het wel. Mooi glooiend landschap en veel koeien in de wei. Bij een riviertje zetten we ons kamp op bij een kleine en rustige camping. Nog maar even een wasje gedraaid. We hebben maar weinig handdoeken en deze waren al 3 keer gebruikt. Voor kamperen best normaal, maar Lesley moet nog even wennen; nam vroeger voor elke dag van de vakantie een schone handdoek mee. Lekker in de zon gezeten en vrijdagmiddagborrel gehouden. ’s Avonds gekookt en binnen gegeten. In de bergen is het ’s avonds al vroeger fris. Nu zitten we in lounge opstelling in de bus te lezen en internetten. Fijn hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s