Bus has been fixed

Vanochtend weer vroeg op. Opvallend is dat zo’n camper gewoon heel huiselijk is, inclusief klusjes; ontbijt maken, afwassen, camper vegen. Maar dan allemaal in het klein. We draaien nog maar eens een wasje, ruilen een uitgelezen boek en kletsen met de dame van de schoonmaak. Op deze camping betreft 90% permanent bewoonde caravans. Verder veel grey nomads (met pensioen, huis verkocht en rondtrekken). Om 10 uur bellen we met Todd van de australische Carglass en hij geeft aan dat ie tussen 1 en 2 vanmiddag bij ons is; de ruit kan gewoon gezet worden op de camping. We lopen voor wat boodschappen naar het dorp en doen ook een diepte-investering voor prepaid draadloos internet. In Australië is wifi veel minder beschikbaar of je moet er voor betalen. Die investering hebben we er waarschijnlijk snel uit. 

Vlak na de lunch zien we een gele bus deze kant op rijden. Nog voor 1 uur is Todd er al en met een half uur is het voor elkaar. Wat een goede service, zowel van de verhuurmaatschappij als van de reparatiedienst. Vanmiddag doen we een hike langs een rotswand en de rivier. Heen over een hangbrug, terug over rotsen in het water. In het dorp nog even een ijskoffie en dan lekker in de zon zitten. Het is prachtig weer, warmer dan normaal volgens de schoonmaakster. Gerhard installeert internet en Lesley plopt de champagne uit Fiji open. Even drinken op de gerepareerde ruit. Vanavond noodles met sla, want op de camping is het natuurlijk niet elke dag haute cuisine. ’s Avonds wat internetten; blijkt niet heel snel te zijn, maar we zijn in ieder geval weer online. Straks nog even lezen wat we morgen gaan doen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s