Campinglife

Best goed geslapen, alleen op je zij liggen gaat niet echt, want dat is hard. De zon is al vroeg op, dus ontbijten we voor onze camper met een gekookt eitje erbij. Nog even aan het strand kijken en wat internetten bij de lobby, voordat we wegrijden. De omgeving is prachtig, met glooiend landschap en lange stranden. Na boodschappen in Wollongong, besluiten we bij Seven Mile Beach te lunchen op het strand. Beetje fris windje, maar verder heerlijk. Opeens komt er een man aangerend, of die witte camper van ons is. O, o, dat is niet goed. Blijkt dat de ruit aan de bestuurderskant is ingetikt. Doordat die man er aan kwam zijn ze waarschijnlijk gestoord, want er is niets weg. Gelukkig hadden we alle kostbare zaken meegenomen, maar onze kleren willen we ook niet kwijt. Super aardig dat die man ons kwam waarschuwen.

Enorme glasravage, dus met stoffer en blik en een emmer zoveel mogelijk weggehaald. Ondertussen met de verhuurmaatschappij gebeld. We zijn verzekerd voor 1 ruit, dus dat is geregeld. Het is alleen lastig zo’n ruit te vinden, want die worden niet meer gemaakt dus moet tweedehands gevonden worden, ergens in de buurt. Steeds teruggebeld om te horen hoe ver ze waren en afgesproken dat we alvast wat naar het zuiden zouden rijden. Bij Nowra nog een keer gebeld en toen bleek dat het daar gemaakt kan worden, maar pas morgen, want de ruit moet uit Sydney komen. We zoeken dus in Nowra een camping voor 2 nachten en plakken de ruit dicht en zetten er ook nog een matrasje voor. Morgen tussen 10 en 11 moeten we de repairman bellen; de jongen van de verhuurmaatschappij zei nog “now go get some beers”.

Eind van de middag langs de rivier gewandeld naar het stadje. Het is hier erg mooi, helemaal met de lage zon. In het centrum kopen we een prepaid simkaart, want dat bellen met ons nederlandse abonnement zal een lieve duit hebben gekost. Terug bij ons rijdende huis bakt Gerhard hamburgers met champignons en Lesley maakt sla. Gezellig. We gaan weer vroeg naar bed, want we zitten nog een beetje op Fiji time. Jammer van die ruit, verder lekkere dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s