Vinaka Fiji, G’day again Sydney

Gisteravond was er een borrel aan de gang bij het zwembad. Het was behoorlijk druk, maar wij wisten van niks. Bleek de General Managers borrel te zijn, waarvoor per abuis bij ons geen uitnodiging was bezorgd. Niet dat we nou zo nodig met een sticker met je naam erop willen borrelen, maar die gratis borrel lusten we natuurlijk wel. Na het eten en internetten gisteravond heeft Lesley de dame van Guest Relations aangesproken om te zeggen dat dit toch wel jammer was. Excuses en ze kwam later een schaal fruit en een fles champagne naar onze kamer brengen. Dat is dan wel weer leuk natuurlijk. Fles goed ingepakt, want moest in de tas mee in het vliegtuig. Het fruit vanmorgen op de airport opgegeten.

Vanochtend bij het uitchecken om kwart over 6 zei de receptioniste dat de andere gasten die op de vroege vlucht zaten al lang wegwaren, want je moet minimaal 2 uur van tevoren inchecken (liefst eerder). Je zou er bijna nog stress van krijgen na die super relaxte dagen. Met het bootje over bleek er geen taxi klaar te staan. Maar de man van de beveiliging was niet te beroerd om ons met een noodgang naar het vliegveld te rijden. Eenmaal daar waren we ruim op tijd, dus het was een beetje stemmingmakerij. Als we door de douane zijn speelt er weer een bandje, drie mannen in rokken. Ook de politiemannen hadden prachtige uniformen; blauwe jasjes met gouden knopen en een witte rok met punten; we durfden ze niet te fotograferen.

De vlucht was prima, hoewel we behoorlijk wat turbulentie hadden. Mensen zaten helemaal te gillen, dat is niet echt prettig. We vertrokken een half uur later, omdat het grondpersoneel in Sydney ’s morgens zou staken en de bagage dan niet verwerkt kon worden. Ter plekke viel het erg mee, zodat we binnen een uur na landing al de camper konden ophalen, en dan zijn we nog met de trein geweest ook. De camper wordt uitgebreid uitgelegd. Er staat al ruim 450.000 km op de teller, maar het ziet er wel verzorgd uit. Onderweg gaan we eerst bij een groot winkelcentrum wat eten en boodschappen doen. Daarna stuk de stad uit gereden naar het zuiden, zo’n 90 km. We staan op een holiday park in Fairy Meadow. Een paar andere campers en verder veel huisjes. Onze camper is ingericht, we eten een boterham en zijn best moe. Van resort people naar kampeerders. We zijn benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s