Last day in Fiji

Laatste dag in Fiji alweer. Na het ontbijt gaan we snel kayakken, want de zee is nu super kalm. Beetje heen en weer peddelen, want we mogen niet zo ver. Een gezin gaat zeilen met een kleine catamaran, maar wij halen ze makkelijk in, omdat we nauwelijks wind staat. Daarna even zwemmen in zee en langs het strand lopen om op te drogen. We hebben hier een tube zonnebrandcreme gekocht, die zo’n witte waas achterlaat dat je wel geplastificeerd lijkt. Maar het werkt wel, de druppels blijven op je staan, zo waterafstotend is het. Gerhard vindt dat we op een pierot lijken. We lezen nog wat op ons balkon en smeren de laatste boterhammen voor de lunch.

’s Middags weer eens op een bedje aan zee en gezwommen in het zwembad. Lesley heeft alle boeken uitgelezen en is daardoor een beetje onrustig. Helaas geen geschikte kokosnoot gevonden vanavond. Ze maken van alles van kokosnoot hier; asbakken, bakjes voor zeepjes en het wordt geroosterd met zout (Fiji popcorn). ’s Avonds lekker gegeten in het restaurant. Met onze hotelschool-achtergrond bekijken we vertederd hoe het de ongeschoolde, maar zeer vriendelijke serveersters hun best doen. Erg leuk om op Fiji geweest te zijn. Maar na al dat relaxen zijn wij wel weer toe aan actie. We worden op onze wenken bediend: morgen om half 6 op, want we vliegen vroeg terug naar Sydney.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s