We’re on Fiji time

Another beautiful day in paradise. Vroeg ontbijten en internetten. Blijkt opeens dat we om 9.30 uur al ingedeeld zijn voor de river cruise, een uur eerder dan verwacht. Zou je bijna nog stress van krijgen. De cruise was meer een rondje varen op de rivier met een zeer verlegen kapitein. Mangroves en koeien langs de rivier. Terug bij het resort weer lezen op balkon en lunchen. Daarna 20 meter verderop naar het strand. Opeens werd het donker en viel er een enorme tropische bui, dus terug naar ons overdekte balkon. Later in de middag bij het zwembad gelegen en wat gezwommen. Gerhard is alvast gestart met inlezen voor Australië.

Terug bij de kamer houden we happy hour met een restje wijn van gisteren. Vanmiddag was er weer een kokosnoot op ons dak gevallen. Aangezien deze nog in het gras lag kon Gerhard de verleiding niet weerstaan. Dus met multitool en kurketrekker het ding te lijf. Om de beurt zagen en wrikken. En ja hoor, het is gelukt na een uur. Wat van kokosmelk geproefd, maar dat is een beetje laf van smaak. De kokos zelf was heerlijk. Dit kan twee dingen betekenen: we hebben zo weinig te doen hier, dat we op zoek waren naar een klusje OF we zijn klaar voor het echte kampeerwerk. Misschien allebei wel en beetje. Net even bij een koor gekeken, met zangers van alle leeftijden. Zo nog even noodles maken op de kamer. Geen haast, we’re on Fiji time. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s