We are resort people

Weer vroeg wakker, omdat de vogels om 5 uur al kwetteren. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet en ons tafeltje kijkt uit over de zee. Na het ontbijt lopen we een rondje op ons eiland. Het is nog best groot, maar lijkt lang niet helemaal bezet. De zon schijnt en het is al vroeg warm. We drinken koffie op ons balkon en we horen een harde knal op het dak; er valt een kokosnoot uit de boom. Aangezien het amerikaanse scheerapparaat voor het bijwerken van de baard leeg is en hier niet opgeladen kan worden, gaat de baard van Gerhard er af. Dat is wennen, zeg. En flink in de zon vandaag, om de witte kin een beetje bij te bruinen. Eind van de ochtend zoeken we twee ligbedjes onder een parasol aan zee. We lunchen bij de bar. Daarna weer terug naar onze ligbedjes. Tja, geen wilde belevenissen, want op een resort doe je niks. Lesley leest een boek uit en wordt een beetje onrustig van al dat relaxen. 

Eind van de middag zetten we op de kamer een kopje thee. We zitten lekker op het balkon. ’s Avonds pakken we happy hour nog even mee en eten we heerlijk in het restaurant met de haren in de wind, die inmiddels is opgestoken. Even internetten in de lobby. We zijn helemaal zen. Het enige waar je hier druk mee bent is bula zeggen teggen alle mensen die hier werken, en dat zijn er nogal wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s