Spring in Sydney

Toch wel een jetlag, want om 5 uur zijn we wakker. Op de kamer ontbeten en TV gekeken, waarna we om half 9 alweer buiten liepen. Het is weer mooi helder lenteweer. ’s Morgens nog even een vest aan, maar ’s middags gewoon in een t-shirt gelopen. We lopen naar downtown en komen door een straat waar allemaal verhuurmaatschappijen voor auto’s en campers zitten. In de stad eerst even koffie gedronken en wat research gedaan via internet naar campers. Daarna naar Darling harbour, een haven met allemaal hippe restaurants aan de kade. Hier lunchen we heerlijk op een terras. Het is duidelijk nog geen hoogseizoen, want het is nog niet zo druk.

Na de lunch lopen we naar de vismarkt, waar vooral veel aziatische mensen aan de verse vis zitten. Ook Baramundi, de bekendste Australische vis, is hier te koop. We lopen via verschillende parkjes weer terug naar het centrum. ’s Middags ook nog even een koffie. Dan is het tijd voor de campervergelijking. We lopen bij 2 bedrijven binnen en reserveren bij de beste meteen een camper vanaf 20 september. Kunnen we 10 dagen even proberen of het wat is, voordat we in Darwin 5 weken in een camper stappen. Na boodschappen doen eten we in de kamer. Heerlijk dagje buiten in Sydney. Erg fijne stad en alles is op loopafstand. Morgen staat weer in het teken van reizen; we gaan naar Fiji.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s