Getting out of town

We vertrekken om 11 uur bij ons hotel in Hollywood om nog even een paar dagen de stad uit te gaan. Via Rodeo Drive rijden we de lange Santa Monica Boulevard helemaal af. Wat een enorme stad is dit. Over Pacific Highway 1 rijden we langs de kust naar het noorden. Eerst naar Malibu. Hier is 27 mijl strand; de plaats bestaat uit een langgerekte strook bebouwing langs de kust. We gaan naar een klein stukje strand dat voor gewone zielen als wij toegankelijk is; het gros van de stranden is privé. Er staat dan ook een groot hek, zodat duidelijk is waar de rich & famous pootje baden. We liggen lekker 2 uurtjes op Surfrider Beach te lezen. Het is hier koeler dan in de stad en met een briesje van zee heel aangenaam. In de laguna zijn er veel vogels, meeuwen, reigers en pelikanen.

We rijden nog een klein uurtje door naar Oxnard, waar we inchecken in ons motel. Eerst even zwemmen en wat lezen bij het zwembad. ’s Avonds eten we heerlijk bij Olive Garden, altijd leuk. Echt een relaxdag. Voor morgen nog even bedenken wat we gaan doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s