Ook in Santa Barbara zit een Starbucks

We doen nog een dagje rustig aan. Dus bestaat de ochtend uit ontbijten, internet research voor onze laatste dagen in de USA en de plannen daarna, Lesley gaat zelfs nog even sporten in de hotelgym. Daarna eerst naar het postkantoor om wat spullen naar Nederland te sturen; Lonely Planets, onze souvenier fridge magnets en een trui, die Gerhard al tijden dwars zit. Nog een heel gebeuren, met douane formulieren. Nu we de de oude Lonely Planets verstuurd hebben, snel een nieuwe gekocht van Australië, zodat we alvast kunnen inlezen. 

Nog even naar Santa Barbara gereden, een schattig plaatsje iets noordelijker langs de kust. Het ziet er Spaans uit, met zachtgele gebouwen en rode dakpannen. Het mooie courthouse bekeken met prachtig uitzicht over de stad vanaf de toren. In de hoofdstraat een ijskoffie gedronken, want ook hier zit een Starbucks. Het is hier minder heet dan in LA, maar lekker met 20 graden. Terug in Oxnard hebben we boodschappen gedaan en bij het zwembad zitten lezen tot het fris werd. Ondertussen nog een laatste wasje in de USA gedraaid. Op de kamer gegeten en we zitten nu TV te kijken; alleen maar 9/11 herdenkingsprogramma’s. Vreemd is dat wij dit jaar 11 september overslaan; we vliegen morgenavond om half 11 en gaan door de datumgrens, zodat we op 12 september vroeg aankomen in Sydney. Morgen nog 1 dagje LA en dan goodbye USA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s