From Sony Pictures to Venice Beach

Vandaag gaat de wekker vroeg, zodat we kwart voor negen al onderweg zijn naar Culver City. We vermijden de file zoveel mogelijk, door binnendoor te rijden. We bekijken bij Sony Pictures Studios eerst wat props, waarna de tour start met de Tony (met flauwe grappen: rijmt om Sony). Leuke weetjes en een enorm groot terrein met sound stages. Veel gebouwen staan hier al 80 jaar en de Wizard of Oz met Judy Garland is hier nog opgenomen. Ook Jeopardy wordt hier opgenomen en Wheel of Fortune. We bekijken verschillende studio’s, ook waar geluiden en filmmuziek wordt geproduceerd. Iemand die daar werkt zei nog: if you see Angelina Jolie, tell her I am up for adoption. Helaas, geen Angelina of andere sterren gezien. Ruim 2,5 uur lopen we hier rond, erg leuk.

We rijden ’s middags van Culver City naar Venice Beach. Eerst langs de kanalen met mooie huizen, dan de boulevard met Muscle Beach en verder veel t-shirt en tattoo shops. Daarna 1,5 uur heerlijk aan het brede strand gelegen. Het is hier net als gisteren veel aangenamer dan landinwaarts. Eind van de middag gaan we terug, middenin de avondspits. Dus nemen we de toeristische route en vergapen we ons aan mega villas in Bel Air en Beverly Hills. We halen nog wat boodschappen en eten op de kamer, waar het ook erg warm is. Morgen in het binnenland 40 graden voorspeld. Hot, hot, hot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s