Back to LA

Vandaag gaan we terug naar LA. We zijn vroeg op en kunnen rustig aan inpakken. Voor 10 uur hadden we een shuttle besteld, maar die kwam drie kwartier te laat. Gelukkig plannen we altijd genoeg speling in, dus geen stress. Op Honolulu Airport wordt er verbouwd, dus het is een beetje rommelig. Ook bij de controle lang gewacht, dus al met al maar een half uur stuk te slaan, voordat we moeten boarden.

Vlucht was voorspoedig, lekker films gekeken. Niets te eten onderweg, maar we zaten goed in de energy bars. We kwamen een half uur eerder aan. Op LAX wordt er ook verbouwd. Lang gewacht op de tassen, maar gelukkig zijn ze meegekomen. De huurauto halen gaat heel snel. Hier kun je zelf uitzoeken welke je wilt hebben, overal zit een sleutel in. We hebben een enorme schuit, een zilverkleurige Chevy Impala met foute spoiler. Slechts 68 mijl op de teller. We hebben een hotel geboekt net buiten het vliegveld en op de gespaarde punten, dus weer een nachtje gratis, altijd lekker. Morgen eens kijken hoe het met de jetlag zit en dan trekken we een plan voor de laatste dagen USA van deze reis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s