Heerlijk Hawaii

We zijn om 5 uur al wakker; toch een beetje een jetlag en de vogels fluiten al. Blijven liggen tot 7 uur en naar het ontbijt. Het is al warm, blauwe lucht en we kijken uit op zee. Na het ontbijt bekijken we het resort-terrein; mooi zwembad aan zee en een strandje met tropische vissen in de laguna. Krabben rennen over de lavastenen. We internetten wat op de kamer en gaan daarna aan het zwembad liggen. Inmiddels komt er wat bewolking vanuit het binnenland. Best lekker, want de felle zon is behoorlijk warm. We liggen lekker te lezen. Het is opvallend rustig in ons resort.

Tussen de middag valt er een bui en lunchen we onder de overkapping bij de bar. Het klaart weer op en we gaan nog maar een uurtje aan het zwembad liggen. Als er een nieuwe bui komt lezen we verder op ons balkon. In de middag is het droog en lopen we door het stadje. Veel restaurantjes en souvenierwinkeltjes. We doen wat boodschappen en verbazen ons dat een liter melk hier 7 dollar kost en een fles wijn maar 4,50. We eten op ons balkon terwijl er weer een enorme tropische bui valt; we waren net op tijd weer binnen. Morgen willen we een auto huren, maar de concierge krijgt de verhuurmaatschappijen niet meer te pakken. Dus we staan vroeg op om te kijken wat we kunnen regelen. Wat een lekker relaxte dag; precies wat je je bij Hawaii voorstelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s