Aloha Hawaii

Vandaag is een reisdag. We hoeven pas om 12 uur uit de hotelkamer. Dus ontbijten we buiten op een bankje in de zon (het is al warm) en lezen we daarna een uurtje bij het zwembad. Lekker rustig, behalve als er een vliegtuig over komt. Om 12 uur worden we met het busje van het hotel naar de terminal gebracht. Daar is direct al bekend dat onze eerste vlucht een uur vertraging heeft, wegens onderhoudswerkzaamheden. We gaan lunchen en winkeltjes kijken, dus tijd gaat toch snel. 

In 5,5 uur vliegen we naar Honolulu op O’ahu. En het vliegveld voelt al meteen anders aan; veel gebouwen hebben geen ramen en al het personeel loopt in zo’n gezellige blouse. We stappen over om nog 40 minuten te vliegen naar Big Island. Hier is een mini vliegveld waar alles in de buitenlucht is, ook de bagageclaim. Met de taxi gaan we naar het resort en ook hier is de receptie buiten. Het is donker en we er valt een tropische bui, maar de wind is warm. De kamer is prachtig. Snel reiskleren uit en een wijntje drinken in de bar aan zee. Hier kunnen we wiki wiki (= snel) aan wennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s