LA layover

Gelukkig, alles past in onze tassen. Om 10 uur gaan we lopend naar het vliegveld. Tassen ingecheckt en koffie gedronken. Daarna enorme rij voor de controle, maar het ging aardig snel. Reizen is vooral wachten en tijd stuk slaan en daar zijn we heel goed in. Even rondlopen en nog wat internetten. De vlucht is maar 2 uur en 20 minuten. Virgin America is wel anders dan andere maatschappijen; we liggen weer dubbel om de veiligheidsinstructie-tekenfilm, captain Mike (no last name) komt even de cockpit uit om zich voor te stellen via de intercom en de stewardess noemt iedereen sweetie of honey.

In LA is het een graad of 22 en zonnig. Het duurt even voordat we worden opgehaald door de bus van ons motel. Daar doen we snel een korte broek aan om een uurtje bij het zwembad te lezen. We draaien nog even een wasje en lopen daarna een blokje. We eten in het chique Crowne Plaza hotel; in de USA kan dat gewoon in korte broek met slippers. Hoewel het vliegen kort is, staat toch de hele dag in het teken van reizen. En morgen weer, want dan vliegen we naar Hawaii! Kijken of we vannacht kunnen slapen, want we kunnen de dalende vliegtuigen bijna aanraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s