Olympic NP: regenwoud en strand

We vertrokken vanmorgen om half 10; even wat eerder opgestaan, omdat we nog wat willen bekijken en ook nog aardig wat moeten rijden. Eerst gaan we naar Hoh Rain Forest in Olympic National Park, waar we 2 trails lopen door een mossig groen regenwoud. Het is prachtig weer en aan de overkant van de rivier zien we zelfs een kudde Roosevelt Elk. We rijden door naar Beach 1, weer een prachtig strand waar we lunchen en lekker in de zon zitten; we hebben het strand voor onszelf. 

Na de lunch rijden we naar Tacoma. Landinwaarts wordt het steeds warmer, tot zo’n 30 graden. We stoppen onderweg voor koffie. Rond 5 uur checken we in bij ons motel. We zijn lid van verschillende loyalty programma’s van hotelketens; we hebben aan het eind van ons rondje Noord Amerika genoeg punten verzameld, dus slapen we vannacht voor niks. Lekker! We eten heerlijk bij Applebee’s. Na het eten lopen we nog een blokje. Mount Rainier is vanaf hier goed te zien; 3 maanden geleden zagen we Rainier voor het eerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s