Dagje aan zee in Canada

We staan laat op en doen rustig aan. Beetje internetten en TV kijken. Laat in de ochtend gaan we op pad. We rijden naar het westen, naar Sooke, waar we op de Whiffen Spit lunchen. Daarna lopen we naar het eind van de spit, een soort natuurlijke golfbreker van 1 kilometer lang. Het is halfbewolkt, maar heerlijk weer. De USA is weer te zien en er hangen wolken laag op het water, bij de amerikaanse kust. We rijden nog een stukje verder naar China Beach. Door een bos daal je af naar het strand, waar eerst over een enorme stapel aangespoelde boomstammen geklauterd moet worden, voordat we op het strand staan. Voordeel is wel dat er ook een stuk hout te vinden is om tegenaan te zitten. Ruim een uur zitten we op het strand, lekker lezen en over de zee kijken, terwijl het behoorlijk hard waait.

We rijden weer terug naar Victoria en halen ontbijt voor morgenochtend. Daarna gegeten bij Denny’s. Vanavond lekker relaxen. Lekker dagje aan zee in Canada. Morgen met de ferry weer naar de USA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s