Cowichan Bay

Vanmorgen leek het bewolkt, maar het bleek mist vanaf de Pacific te zijn. Twee uur later was het helemaal opgeklaard. Voordat we uitchecken eerst nog even 3 boeken geruild; bij de receptie stond een boekenkast voor het ruilen of lenen van boeken. Het gros was boeketreeks, maar we hebben er toch 3 thrillers tussenuit gevist. Voordat we Port Alberni verlaten nog even op een bankje langs de rivier gezeten, om te kijken of er een beer zalm kwam vissen, maar helaas niks gezien. Onderweg naar de kust nog even gestopt bij Cathedral Cove. Langs de bergweg staan opeens veel auto’s geparkeerd. Hier staan bomen van 800 jaar oud, die supergroot zijn, dus even een rondje gelopen.

Rond lunchtijd waren we in Ladysmith, waar we aan de baai op een grasveld hebben geluncht. Op een badlaken, kijken naar de bootjes en nog een zeehond zien spetteren. Even gelegen in het gras. Daarna gereden naar Cowichan Bay, een klein plaatsje aan de oostkust. Korte broek en slippers aan en even door het centrum gelopen, dat bestaat uit een paar winkeltjes en restaurantjes aan de hoofdstraat langs het water. Verder een jachthaven en een paar drijfhuizen op het water. We hebben een balkon bij de kamer, dus daar even gerelaxt. ’s Avonds op een terras gegeten in de zon. Lekkere luie dag, we zijn er moe van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s