Port Alberni

Rond een uur of elf onderweg naar Pacific Rim National Park. Hier hebben we weer een hike gedaan; 2,5 uur door het bos, over zand- en kiezelstranden en nog even bij het visitor center gekeken. Mooie omgeving. Op het strand zijn kleine poeltjes omdat het nog eb is, met daarin grote zeesterren en kleine visjes en kreeftjes. Het is vandaag minder warm en bewolkt. Laat geluncht op het strand, kijkend naar de surfers in het water. Daarna naar het drukke Tofino gereden en daar koffie gedronken en via internet een hotel geboekt in Port Alberni.

In een kleine 2 uur rijden we via de bergweg naar Port Alberni. Het is behoorlijk druk en onderweg zijn er wegwerkzaamheden. Het weer klaart op en het is hier behoorlijk warm. Bij het hotel is er een wasmachine, dus nog maar eens een wasje gedraaid. Daarna weer ons boodschappenuitje, nieuwe winkel, altijd leuk. Gegeten in de kamer en nu lekker sitcoms kijken. Morgen weer een behoorlijk eind rijden naar het oostelijke deel van dit prachtige eiland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s