Kayaking Uper Campbell Lake

We zetten de wekker, maar zijn toch niet zo vroeg weg. Nog wat internetten en even koffie zetten. Om te ontbijten hebben we een coupon gekregen voor een restaurant aan de andere kant van de plaats, dus checken we eerst uit. Om half 11 zitten we pas aan het ontbijt. Een half uur later rijden we naar het westen, richting Gold River. We zijn van plan vandaag daar een grot te bekijken. Halverwege ligt een Lodge aan een meer, dus we willen checken of we daar kunnen overnachten. Zo niet, dan rijden we door.

Met drie kwartier zijn we er al en Strathcona Park Lodge heeft een geweldige ligging aan Upper Campbell Lake. Bij navraag hebben ze nog een kamer met een view beschikbaar. Die nemen we en is direct beschikbaar. Nieuw plan, want nu blijven we hier. Eerst even het terrein bekeken en op het balkon met super uitzicht geluncht. Daarna tijd voor kayakken. Het is mooi weer, halfbewolkt, maar helder. Het is prachtig op het water, we peddelen naar een baaitje en daarna naar een eilandje waar we even aanleggen. Behoorlijk wat golfslag door de wind, maar we gaan goed. Even naar de overkant van het meer tegen de wind in en het laatste stukje terug een beetje laten drijven. Heerlijk 2,5 uur op het water.

We gaan daarna op het strandje zitten, waar lekkere stoelen staan. Er is een sauna aan het strand, gestookt op hout. Gerhard doet even 2 rondjes en gaat zwemmen in het koude meer. Lesley heeft een spannend boek, dus doet even niet mee. Terug op de kamer salade gemaakt en lekker buiten gezeten. Nu liggen we op de bed; geen tv en geen internet op de kamer. We lezen en gaan vroeg slapen, want lekker moe van al dat buiten zijn. En onze armen voelen we nu al.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s