Campbell River

Laat opgestaan en om 11 uur vertrokken. Eerst naar Port Hardy gereden, de meest noordelijke plaats op Vancouver Island. Daar regende het behoorlijk, dus we hebben een rondje gereden en getankt, waarna we weer naar het zuiden rijden. Het weer klaart op en nu zien we de hoge bergen langs deze weg. Onderweg weer een picknicktafel gevonden voor de lunch. In de middag zijn we in Campbell River. We checken in bij een motel met uitzicht op het water en doen boodschappen bij Walmart. Aangezien we hier een keuken hebben, gekookt en op de kamer gegeten, met de deur open. Verder doen we niet zo veel; lekker een beetje hangen en kijken waar we morgen naartoe gaan. Gewoon een dagje bijkomen van die geweldige orca’s van gisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s