Newcastle Island

We hebben weer eens een keer een hotel met ontbijt inclusief; zelfs een hot breakfast. Om een uur of elf naar buiten. Het is inmiddels prachtig weer. Eerst even pinnen; dat viel nog niet mee. Bij het derde apparaat gelukt. Terug via de Farmers Market, waar Gerhard 3 koekjes voor een dollar kocht; geen geld. Om 12 uur de kleine ferry naar Newcastle Island genomen. Dit recreatiegebied ligt vlak voor de kust, maar 10 minuten varen. Het eiland heeft strandjes, een bos, een meertje en hiking trails. We lunchen op een boomstam in een baai. We lopen een rondje eiland en zien aan de noordkant de ferry vanuit Vancouver, die wij gisteren namen. Een zeehond speelt in het water onderaan de klippen. Terug bij het haventje gaan we nog een uurtje in het gras liggen, want we hadden badlakens meegenomen. Daarna met de ferry weer terug. Heerlijke middag.

Begin van de avond in de laundromat een wasje aangezet en bij de supermarkt ernaast boodschappen gedaan. Na de boodschappen is de was klaar. Gegeten in de kamer; we zijn inmiddels aardig creatief met de magnetron. Morgen weer een stuk rijden, naar het noorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s