Quesnel

Vandaag na het uitchecken direct de weg op. Met ruim een uur rijden waren we al in Prince George. Koffie bij een tentje in het centrum gedronken. Daarna in het stadspark op een heuvel gepicknickt. Het is halfbewolkt, maar wel warm. Mooi aangelegd park, een klein eekhoorntje jaagt een raaf weg. Verder is het lekker rustig. Prince George is een middelgrote stad, niet echt bijzonder. Dus besloten we door te rijden naar Quesnel, naar het zuiden. Ook dit is maar een klein stukje rijden. Ingecheckt bij een motel in het centrum. Daar een wasje gedraaid en ondertussen buiten gezeten. We zijn vandaag lekker lui, dus doen niet zoveel bijzonders; beetje lezen en internetten. ’s Avonds heerlijk bij Denny’s gegeten. Morgen zetten we de wekker, want we gaan naar Barkerville Historic Town.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s