Alaska Marine Highway: naar Ketchikan

Even wennen dat de wekker zo vroeg gaat. We checken uit bij het hotel en in bij de ferry terminal. Het regent behoorlijk en we eten in rij 2 een boterham in de auto. Om 8 uur vertrekken we voor 10 uur varen. Onderweg is het ook weer behoorlijk regenachtig en mistig, maar later op de middag is het droog. We hebben allebei een leuk boek, dus lezen veel en lopen af en toe een rondje. Om 11 uur is de boot in Wrangell. Wij blijven aan boord, maar kijken op het dek naar alle werkzaamheden om te laden en lossen. Ook heeft een bald eagle een vis gevangen in de haven, waar andere vogels op azen, dus veel te zien.

Om 6 uur zijn we in Ketchikan. Ons hotel zit aan de kade. Bij inchecken blijkt dat we per buis een rokerskamer hebben. Dus wordt er wat geschoven; we slapen 1 nacht in een kamer met een twijfelaar en verhuizen morgen voor 3 nachten naar een andere kamer. We eten bij het restaurant onder het hotel. Morgen Ketchikan bekijken. Weersvoorspelling is 90% kans regen (wat hier heel gewoon is), dus even zien of we ook een binnenactiviteit kunnen vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s