Whitehorse again

Zoals voorspeld regent het vanochtend behoorlijk. We ontbijten op de kamer, waarna we vertrekken. De weg is redelijk goed, we kunnen 90 km rijden. Weinig tegenliggers onderweg. We vermaken ons met muziek, reisgidsen en folders lezen en spelletjes op de ipad. Af en toe even de benen strekken bij een rest area. De paar plaatsjes die we passeren zijn echt piepklein We besluiten vandaag dan ook veel meters te maken vanwege het weer en door te rijden naar Whitehorse. Hier kennen we de weg, want deze plaats ligt aan de Alcan. Vorige keer sliepen we hier in de VW bus, nu nemen we een gewoon hotel. Rond vier uur checken we in. Dit hotel heeft een enorme laundromat in het pand. We gaan dus eerst even een uurtje wassen; aangezien we over een paar dagen op de boot zitten op de Inside Passage, moeten we bij zijn met de was.

Boodschappen bij Walmart en gegeten op de kamer. Daarna samen achter de laptop om de ferry op de Marine Highway te boeken. We doen de Inside Passage in 4 etappes, startend op donderdag in Skagway. Nu dit geboekt is, mailen we een aantal hotels. Het is hoogseizoen, dus we zijn benieuwd of het lukt. Ach we hebben al een keer in een bus overnacht; we kunnen altijd nog in de Toyota slapen, mocht het echt niet lukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s