Sunny Seward

Om 8.00 uur aan het ontbijt bij Pat en Arden. Pat bakt een eendenei met bacon voor ons, er is een zelfgebakken taart en er zijn andere lekkere dingen. Ze komt bij ons zitten en we zitten ruim drie kwartier aan tafel te kletsen. We vertrekken om half 10 en rijden voor een groot deel dezelfde weg terug. Maakt niet uit, van deze kant is het ook prachtig. In Homer een bald eagle gezien bij een groot nest. Onderweg nog behoorlijk in de remmen voor een eland met baby, die zomaar overstaken vlak voor de camper die voor ons reed. Vandaag is het mooi weer en later op de dag zelfs 20 graden (Arden zei dat ze hier bij 15 graden al gaan zweten). Onderweg gestopt en even een salade gemaakt m.b.v. de multitool.

Vlak voor Seward naar Exit Glacier, waar je met een kleine hike behoorlijk dichtbij kunt komen. Altijd indrukwekkend, zo’n enorme ijsmassa. En ook hier smelt ie, dus staan er weer bordjes met jaartallen tot waar de gletsjer toen kwam. Gerhard had vandaag zijn Oregon State Beavers t-shirt aan en kreeg tijdens de hike complimenten en thumbs up van andere fans van de university baseball club. Door naar ons hotel net buiten de stad. De eigenaren waren er niet, dus hing er een enveloppe met sleutel en instructies aan de deur. In Seward hebben we bij de haven voor morgen een boottocht geboekt; je schijnt hier behoorlijk wat wildlife te kunnen zien, dus de camera wordt straks goed opgeladen. In ons hotel is geen internet, dus zitten we nu aan een smoothie in een koffie/ijstentje. Straks lekker een boek lezen op onze veranda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s