Anchorage

Voor vandaag is er regen voorspeld, dus hebben we wat binnen-activiteiten gepland. Niet zoveel haast, dus ontbijt op de kamer en internetten, zodat we laat in de ochtend de stad in gaan. Even door downtown gelopen; opvallend weinig hoge gebouwen voor een grote Amerikaanse stad. Ze hebben hier ruimte genoeg waarschijnlijk. In het centrum vooral veel bontwinkels, niet echt iets voor ons. We zijn naar het Anchorage Museum geweest, over de geschiedenis van Alaska, de cultuur van de Native people. Ook geinige proefjes voor kinderen, maar wij vonden het ook leuk.

Late lunch bij een leuke tent. Daarna klein uurtje in de laundromat, altijd interessant om mensen te kijken. Eind van de middag naar de film; Horrible Bosses. Super funny, erg gelachen. Salade gemaakt op de kamer en beetje TV kijken, terwijl de was droogt. Morgen weer on the road.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s