Birthday in Alaska

We zijn super moe, want we hebben maar kort geslapen. Tot 4 uur vannacht sliepen we prima in onze cabin. We gingen er even uit om naar de wc te gaan, 30 meter verderop. We overleggen nog of de deur op slot moet en besluiten van niet, zo veilig hier in het bos. Terug bij de cabin bleek dat we er niet meer in konden; deur op slot en sleutel binnen. Lekker handig, maar ja om 4 uur ben je natuurlijk niet meer helder. De deur van het hoofdgebouw was open, dus we hebben daar een dekentje gevonden en zijn op de bank gaan liggen. Om 5 uur nog even een gesprekje met een gast uit New York, die last had van een jetlag. Om 7 uur was de eigenaar op en konden we nog 2 uur pitten, nadat de cabin geopend was. Uiteraard zei het echtpaar dat we hen voor een emergency wel hadden mogen wekken. Wij vinden je sleutel vergeten niet echt een noodgeval … Bijzonder avontuur en dat op Lesley’s verjaardag.

Veel verjaardagswensen, dus na internetten de weg op naar Anchorage. Het is bewolkt en zoals voorspeld regent het later op de dag. Eerst langs een fotospeciaalzaak, omdat er stof op de sensor zit, die een vlek veroorzaakt. Men wil er niets aan doen en adviseert een stofzuiger op de lens te zetten. Tja, eens kijken wat we daarmee doen. Daarna even bij Wild Berry Park gekeken, een thema-winkel voor chocola, jam en ulu-knives. Grote “Chocolate Fall”. Leukste was dat je rendieren (kleine broer van caribou) kon aaien. Het gewei is fluweelzacht, warm en trilt een beetje. Echt een verjaardagsuitje. Late lunch bij Sourdough Mining Company, leuke tent met grote opgezette grizzly. Inmiddels regent het behoorlijk en wij zijn behoorlijk moe wegens de korte nacht. Dus boodschappen gedaan (moesten voor wijn kopen allebei ID laten zien; niet slecht als je die dag 39 bent geworden) en op de kamer gegeten. Nu hangen we een beetje voor de TV en kijken we back-to-back series. Vroeg slapen en morgen Anchorage bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s