Grande Prairie

Vanochtend hebben we geen haast. Na het ontbijt wilden we even sporten in de fitness ruimte, maar de apparaten deden het niet. Dus hebben we maar even een paar baantjes gezwommen, ook gezond. Bij het winkelcentrum nog even wijn gehaald en daarna rijden. Ruim 300 km voor de boeg met maar 2 plaatsjes onderweg. Verder alleen groene heuvels, hier en daar een enorme vrachtwagen met boomstammen, want in deze regio verdienen ze geld met hout. Niet zo gek, ze hebben er genoeg van. Onderweg nog een hert langs de weg. Verder regent het een beetje. In Grande Cache kijken we even rond in het visitor center en drinken we koffie in het winkelcentrum. Daarna nog 2 uur rijden naar Grande Prairie.

Ons hotel ligt buiten het centrum. Na het inchecken op zoek naar een Hertz vestiging. Hertz wil graag elke 4 a 5.000 mijl het oliefilter vervangen (vinden wij nogal vaak). Wij hebben al ruim 5.000 mijl gereden. In deze plaats is geen Hertz te vinden, dus moeten we dat maar ergens anders regelen. Terug in het hotel nog maar even een wasje gedraaid, want van hiken word je vies. Op de hotelkamer gegeten en buizen. Lekker niets aan de hand dagje. Morgen maar een klein stukje rijden naar Dawson Creek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s