Lazy Friday

Vandaag hebben we eigenlijk niks gedaan. Geen haast met opstaan, ontbijten, beetje internetten. Om 11.00 uur met de auto naar downtown; mega-parkeertarieven, dus terug naar het hotel. Er gaat ook een metro, dus daar naartoe gelopen. Wat blijkt: je kunt alleen met muntgeld betalen. We hebben 2 dagen geleden gepind, maar ook hier gaat alles met de creditkaart, dus nog geen cash uitgegeven. We hebben ook muntgeld nodig om te wassen. Dus naar een enorm winkelcentrum voor een Starbucks. Ieder apart besteld en afgerekend om munten te verzamelen. Inmiddels betrekt het aardig, zoals voorspeld. Besloten terug te gaan richting hotel. Bij restaurant naast het hotel uitgebreid geluncht. 

Na de lunch 2 wasjes gedraaid in het hotel. Verder serieus research gedaan naar hotels langs de Alaska Highway. Dat valt nog niet mee in het hoogseizoen. Dus route uitgestippeld en geboekt zover mogelijk. Is een leuke middagbesteding, want we zijn nu goed ingelezen en hebben al voorpret: wat een geweldige roadtrip wordt dit! ’s Avonds in het hotel gegeten. Al met al niet zo veel van Calgary gezien (gelukkig zijn er niet zo veel sights in de stad). Morgen nemen we een kijkje bij the Olympic Park onderweg naar Banff. Lekker een niets aan de hand dag; beetje opladen voor een nieuwe ronde wildlife.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s