Naar Calgary

Vanmorgen rustig aan gedaan. Eerst naar Walmart voor boodschappen. Aangezien de hotels in Canada duurder zijn dan in de USA, besluiten we wat meer zelf te koken (sla, noodles e.d.). Ook gaan we over een paar dagen weer de natuur in, dus slaan we droogvoer in (trailmix, crackers). Enorme winkel, is een uitje op zich. Jammer dat ze geen wijn verkopen. Nog even naar PearleVision, gelieerd aan Pearle in Nederland, om nog meer conatctlenzen in te slaan. Geen lenzen op voorraad (toch vreemd, voor een opticien), maar wel een aardige meneer, in Canada geboren, maar Nederlandse ouders. Uiteraard even Nederlands gekletst (was behoorlijk weggezakt bij Bob). Hij belde de oogarts en verwees ons door. Bij de dokter weer een gratis proefset gekregen. Dat gaat lekker zo! Opvallend hoeveel moeite mensen voor je doen.

Na het shoppen naar de spoorbrug, waar we gepicknickt hebben in het heuvelachtige park. Het is behoorlijk warm weer. Na de lunch de weg op en naar Calgary gereden. Het landschap is uitgestrekt en redelijk vlak. Vlak voor Calgary zijn in de verte de Rockies weer zichtbaar. Ingecheckt en voorraadje wijn gekocht in de liquorstore. Eind van de middag lekker zitten lezen bij het zwembad. Morgen gaan we kijken what Calgary is all about.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s