Ghost Town Garnet

Vandaag een lange rit voor de boeg, dus na het ontbijt op de kamer gaan rijden. Na zo’n uur de snelweg af en via een dirt road verder naar Garnet Ghost Town. Onderweg, hoe kan het ook anders, herten gezien. De conditie van de weg was niet top, dus hebben we over 5 mijl behoorlijk lang gedaan en zitten de modderspetters tot op de ramen. Garnet ligt in de bergen en stamt uit de Goldrush. Een aantal gebouwen staat nog, hier en daar met wat hulp. Verder muren waar het behang vanaf bladdert en kapotte stoelen. Een aardige gepensioneerde vrijwilligster stookt het houtvuur op in een blokhut, die dient als visitor center. Leuk om rond te kijken. Ook nog even bij de overblijfselen van de mijn gekeken.

Broodje in de auto en weer op weg. Onderweg boodschappen gedaan (kan altijd op zondag, ook op vaderdag) en naar Starbucks. Eind van de middag waren we in Kalispell. Hier blijven we 2 nachten. Lopend naar Main Street en lekker gegeten bij een druk groot Italiaans restaurant met rood-wit geblokte tafelzeiltjes. Voor morgen hebben we nog geen plannen; wordt een relaxdagje, voordat we naar Glacier National Park gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s