Walk in the park

Vanochtend ontbijt in de kamer en een uurtje internet-onderzoek naar betaalbare hotelkamers rond Glacier National Park. Gelukt, dus meteen geboekt. Het heeft zo erg gesneeuwd, dat de Going to the Sun Road, die door Glacier loopt, nog niet open is. Elke dag wordt op internet bijgewerkt hoe ver ze zijn. We gaan ervan uit dat we de weg niet kunnen rijden en het park dus van 2 kanten moeten benaderen. 

Na een Starbucks downtown zijn we naar Mount Helena City Park gereden. Het is eigenlijk meer een berg dan een park. Mooie hike van twee uur naar de top en terug. Uiteraard weer geweldig uitzicht over de brede vallei en, het wordt haast gewoon, twee herten gezien. Na de hike naar State Capitol voor een toer van een uurtje; interessant en leuke goofy weetjes over de schilderijen. Een bezoeker had meegewerkt aan de renovatie in de jaren negentig en vertelde daarover. Grappig. Amerikanen zijn super trots op hun staat en land, valt ons altijd weer op.

Terug in het hotel bij het zwembad zitten lezen. Toen het wat frisser werd naar de hotelkamer en een flesje wijn open getrokken. Gerhard zag opeens aan de overkant van de straat een hert staan (kwam niet door de wijn). Het is weer een mule deer met grote oren (als een ezel). Letterlijk overstekend wild, terwijl het hotel vrijwel aan de snelweg staat. Bijzonder, hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s