Hello Helena

We doen lekker rustig aan, dus na het ontbijt nog een beetje tv kijken en internetten op de kamer. Laat op de ochtend in Bozeman het computer museum bezocht. Interessante en leuke tentoonstelling. Met zaken als een horloge gedragen door een astronaut op de maan en een manual uit de jaren 70 van een computer, waarin het telefoonnummer van Bill Gates stond, voor als er problemen waren. Geinig. 

Even boodschappen gedaan, zodat we konden lunchen in de auto. Zo’n 2 uur gereden door glooiend landschap met dreigende wolken erboven, met op de radio een gezellig jazz programma. We kwamen nog langs het plaatsje Amsterdam.

In Helena ingecheckt en naar het centrum gelopen. Weer eens een Starbucks bezocht. Via rustige straten met prachtige huizen in alle kleuren gewandeld naar het oude downtown Helena. Reeder’s Alley bekeken, waar nog gebouwtjes van de goldrush staan. Inmiddels is het aardig opgeklaard, dus op een terras lekker gegeten. Via State Capitol terug gelopen naar ons motel. Even een wasje gedraaid, want van hiken word je niet schoon. Lekker rustig dagje. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s