Back to civilization

Vandaag niet zo vroeg op, maar rond half 8 was het in de cabin behoorlijk koud, dus opgestaan en nog even een houtvuurtje in de kachel gestookt. Ontbijtje in de cabin en na het uitchecken naar Mammoth Hot Springs, het laatste gebied van Yellowstone dat we nog moeten zien. Nog maar net op weg en alweer een enorme kudde bizons op en langs de weg. Verderop nog een enorm hert gezien (een “elk”, formaat paard). In het visitor center films bekeken over het park. Na koffie de hot springs bekeken. Weer prachtige kleuren en bizarre vormen. Na een laatste scenic drive hebben we wonderful Yellowstone verlaten, nadat we vlak voor de uitgang nog even wat herten hebben gespot. Dit park is fantastisch en heeft een enorme indruk achtergelaten.

Weer in de bewoonde wereld is het even wennen; na al dat wildlife spotten van afgelopen dagen, zoeken we nu naar een motel. We zijn gereden naar Bozeman in Montana. Vroeg in de middag ingecheckt en een beetje rond de hotelkamer gehangen. Foto’s gebackupt, want we zijn veel te bang dat we die kwijt raken. ’s Avonds gegeten bij Applebee’s; enorm drukke tent, tafels meerdere keren bezet op een donderdag. Nu we weer internet hebben de route voor de komende dagen gepland. We doen vooral even rustig aan, na al die indrukken.

flickrAlle foto’s van Yellowstone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s