Lunch in Whitefish

Lekker rustig dagje vandaag. Er is regen voorspeld, dus we plannen om pas morgen naar Glacier National Park te gaan en doen vandaag niets bijzonders. ’s Morgens ontbijten, internetten en sporten in de fitness-ruimte van het hotel. Naar Walmart voor wat boodschappen. Daar hebben ze ook een Eye Center, dus daar naartoe voor een verse voorraad lenzen voor Lesley. Nou, dat valt nog niet mee. Volgens de wet mogen er geen lenzen verkocht worden o.b.v. een buitenlands “recept”. In Nederland hoef je geen recept te hebben, maar van de opticien hadden we wel een officieel uitziend briefje met alle gegevens. Was niet genoeg, Wat nu, want we hebben maar lenzen mee voor 4 maanden. Later op de middag even bij een onafhankelijke opticien binnengelopen. De “dokter” was met een andere klant bezig, dus wij even kletsen met de man achter de kassa. Hij was zeer enthousiast dat we naar Alaska gaan rijden en had allemaal tips. Toen de dokter=opticien beschikbaar was kwam ze met 2 paar proeflenzen, die we gratis mochten hebben. Nou, helemaal super.

We hebben geluncht in het schattige Whitefish bij een leuk vegetarisch eettentje. Erg lekker. Daarna richting het meer gelopen. Hier staan prachtige huizen en de wilde herten grazen in de tuin. Onderweg nog even een regenbuitje meegepakt. 

Op de terugweg naar Kalispell nog even langs Starbucks. Op de hotelkamer wijntje opengetrokken en sla gemaakt. Lekker buizen en computeren. Heerlijk dagje niksen. Vroeg naar bed, want vroeg op en kijken hoe ver we Glacier in kunnen rijden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s