Dinosaur National Monument

Vanochtend uitgeslapen en weer eens een American Breakfast gegeten. Daarna een paar mijl gereden naar Dinosaur National Monument. Net op tijd om met het busje mee te gaan naar de quarry, waar veel dino-botten zijn gevonden. Prachtige rotsen en kleuren, maar voor ons geen herkenbare fossielen. Gelukkig stond er een ranger, die diverse botten kon aanwijzen. Als je eenmaal weet hoe het eruit ziet, pik je de fossielen er zo uit. 

Terug bij het visitor center een brochure gekocht voor 50 cent (lekker goedkoop) en een route gereden met diverse stops. Aantal hikes gedaan en rotstekeningen bekeken. Heerlijk een paar uur in de natuur. Vandaag was een prachtige dag met een graad of 27.

Terug in Vernal boodschappen gedaan en bij het zwembad een uurtje zitten lezen. In de supermarkt hadden we geen wijn gevonden. Al eerder in Utah bleek dat je geen wijn kunt krijgen in een supermarkt. Dus op internet een liquor store gezocht. Eigendom van de staat en druk op zaterdagavond. En je krijgt de wijn in zo’n bruine zak mee, zodat niemand ziet dat je drank hebt gekocht. Geinig. Op de kamer gegeten en gerelaxt. Morgen behoorlijke rit voor de boeg naar het noorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s