Dinosaurland

Na het ontbijt een klein rondje hardgelopen en weer de weg op naar Vernal. Een relatief korte rit, waarbij de natuur verandert van Alpen-pieken naar woestijn en rotsen. Maar weer mooi. We waren al vroeg in Vernal, waar veel hotels zitten, maar behoorlijk aan de prijs. En we willen graag een zwembad erbij, om de komende dagen lekker buiten te kunnen zitten. Langs de kant van de weg even internet opgepikt, om te checken wat de prijzen zijn. Uiteindelijk bij een enorm motel ingecheckt.

Buiten bij een picknicktafel met onze koelbox erbij zelf lunch gemaakt. Het is net kamperen. Rondje door het stadje gelopen en naar Utah Field House of Natural History State Park Museum geweest. Een ruim opgezet museum over de dinosaurus-vondsten die hier in de buurt gedaan zijn. Naast fossielen ook grote replica’s. 

Eind van de middag in de zon bij het zwembad gezeten. Het is In de loop van de middag aanzienlijk warmer geworden. ’s Avonds op een terras lekker gegeten. Verder de hele avond besteed aan een zoektocht naar betaalbare accommodatie rond Yellowstone. Viel niet mee, maar is gelukt, dus meteen geboekt. Morgen zijn we nog een dagje in Utah, daarna richting Yellowstone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s