Salt Lake City: in search of spring

Check-out was pas om 11.00 uur, dus geen stress. Na het ontbijt gesport in de fitness-ruimte van het hotel. Prima oplossing als je on the road bent. Er stond ook een ouderwetse weegschaal met schuifgewichten; getallen onthouden en op de hotelkamer naar kilo’s omgerekend; viel helemaal niet tegen voor allebei.

Nog geen mijl van onze hotelkamer kon je Snake River Canyon inrijden; een behoorlijke kloof. Op de rand staan huizen met een geweldig uitzicht. Het is behoorlijk bewolkt, maar wel droog. Ook nog even de Shoshone Falls bezocht; enorme watervallen (Niagara of the West), waar gek genoeg nauwelijks reclame voor gemaakt wordt. Veel nevel, omdat het water heel diep valt. 

Met een volle tank op weg naar het zuiden. We hebben besloten vanwege het opvallend frisse weer Yellowstone wat uit te stellen (daar regent en sneeuwt het de komende dagen volgens de voorspellingen) en wat zuidelijker te gaan. In de middag kwamen we in Salt Lake City aan, prachtig gelegen tussen enorme bergen. Rondje door de stad gelopen en Temple Square alvast bekeken, waar we direct werden aangesproken door mormonen, die je graag willen rondleiden (doen we wellicht later nog). Op een dakterras heerlijk in de zon gezeten (hier is het zo’n 22 graden) en gegeten. Op de hotelkamer koffie gezet (we benutten de faciliteiten maximaal) en plannen gemaakt voor morgen. Lekker, hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s