Anniversary in Boise

Vanochtend uitgeslapen en na het ontbijt nog een beetje op de kamer rondgehangen. Daarna naar een laundromat voor 2 wasjes. Altijd leuk en druk ook op zondag. Hele families komen de was doen. Supersnelle machines, dus met een klein uurtje was het klaar. Broodje gesmeerd op de kamer en de middag heerlijk bij het zwembad gezeten. Het was vanmorgen vroeg bewolkt, maar het is helemaal open getrokken en behoorlijk warm met een graad of 27.

Eind van de middag met de auto naar het centrum. Rondje gelopen; state capitol en weer veel oude warehouses omgebouwd tot winkel of restaurant. Ook opvallend veel terrasjes hier en behoorlijk wat mensen op de been. Onszelf getrakteerd op een heerlijk diner op een terras, ter ere van onze trouwdag.

Na boodschappen ’s avonds nog lekker bij het zwembad gezeten. Prima relaxdag. Morgen vroeg op, want gaan weer een mooie scenic byway rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s