Lovely roadtrip to Boise

Prachtig weer vandaag, dus eerst hardgelopen in de prachtige omgeving en ontbeten in de kamer. Er zou vandaag een markt zijn, dus na uitchecken even gaan kijken. Betrof 6 grijze dames zitten op bankjes met een paar dozen eieren. Waren we zo klaar dus. In een poging Hells Canyon vanaf de andere kant te bereiken de stille weg richting een uitzichtpunt genomen. Prachtige route, bergen en naaldbomen zover als je kunt zien. En de weg was sneeuwvrij, tot zo’n 5 mijl voor het uitzichtpunt. Dikke pakken sneeuw op de weg, dus daar komen we niet doorheen. Helaas Hells Canyon van deze kant ook niet bereikt. Maar de route was al zeer de moeite waard.

Daarna door Hells Canyon gereden vanaf de kant van Idaho, naar Hells Canyon Dam. De Snake River is heel breed en kalm, om bij de dam vele meters naar beneden te storten. Er stonden daar mensen met verrekijkers de berg op te turen. Er zouden berggeiten gespot zijn. Behalve witte stipjes zagen wij niet veel bijzonders. Geluncht bij de rivier. 

Verder gereden naar Boise in Idaho; de klok een uur vooruit, want ze zitten hier op Mountain Standard Time. Boodschappen gedaan en met open balkon deur stokbrood gegeten op de kamer. Morgen relaxdagje ingepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s