Walla what?

Vanmorgen ontbijt gehaald bij de receptie en gegeten in de motelkamer. Daarna onze nieuwe sportschoenen getest met een paar blokken hardlopen. Niet slecht, dus dat gaan we vaker doen. Na deze inspanning gelummeld op de motelkamer. Rond elf uur naar Fort Walla Walla Museum gelopen. Bleek nog een aardige wandeling, even niet bij stilgestaan dat mijlen iets langer zijn dan kilometers. Onderweg kom je dan reclames tegen als: Life is uncertain, wash you car today. De dames van het museum vonden het geweldig dat we uit Nederland komen; één van hen was er geweest maar wist niet meer precies waar. Dat de mensen in de USA maar net zo vriendelijk tegen ons mochten zijn, als Nederlanders tegen haar. Schattig, hoor.

Naast Lewis & Clark expeditie informatie bestaat dit museum uit geinige oude troepjes, van jurken en hoedjes, tot landbouwwerktuigen en spullen uit de gevangenis. Buiten een aantal oude gebouwen die naar hier verplaatst zijn. Erg leuk wat ze zo al verzameld hebben. Teruggelopen naar het centrum en heerlijk geluncht op een terras op Main Street. Super mazzel met het weer; ondanks voorspelde regen was het de hele dag droog en behoorlijk zonnig; pas eind van de middag ging het regenen.

Omdat Walla Walla in een wijngebied ligt hebben we in het centrum een wine tasting room bezocht. Dat gaat hier heel anders dan in Argentinië. Je staat aan een toonbank in een winkel en krijgt heel kleine slokjes, zonder nadere uitleg (in Argentinië waren de glazen zo vol dat je er op z’n minst een beetje tipsy van werd). Wel lekker, dus flesje gekocht. Na een koffie bij Starbucks boorschappen gedaan voor vanavond en morgen. Ook een wegwerp-koelbox gekocht, zodat we spullen langer goed kunnen houden. Vanavond lekker buizen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s