Walla Walla Wine Country

Na ontbijt met de vouchers van het hotel in de diner ernaast vroeg de weg op, want we rijden vandaag een behoorlijk stuk naar het oosten. Eerst in Portland nog even het stofzuiger museum bezocht, gevestigd in een stofzuigerwinkel. Leuke verzameling oude apparaten vanaf begin 20e eeuw. Enige oude troepjes. Vervolgens voor allebei sportschoenen gekocht bij de Adidas Factory Outlet; geen excuses meer om niet aan de conditie te werken. Via Historic Highway 30 langs de Columbia River bij verschillende viewpoints uitgestapt om even te kijken naar de rivier of een waterval. Multnomah Falls is een echte attractie waar behoorlijk wat mensen kwamen kijken naar deze waterval. Het is de “second tallest year-round waterfall in the United States”; amerikanen weten altijd wel een grootse aanduiding te bedenken.

Tussendoor even een broodje bij een tankstation en doorgereden naar Toppenish, waar overal mooie muurschilderingen te zien zijn. Verder was het een uitgestorven plaatsje; we konden niet eens een restaurant vinden voor een late lunch. Verderop ligt Walla Walla, onze eindbestemming voor vandaag. Het is de hoofdplaats van een wijngebied, dus op een terras meteen maar een fles geprobeerd met antipasto en daarna gegeten. Het is zo’n 23 graden hier en half bewolkt, terwijl we vanmorgen met 10 graden en regen vanuit Portland vertrokken. IJsje op de terugweg naar het hotel. Leuke on-the-road dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s