Let’s grab some wheels

Vanochtend rustig aan gedaan en rond 10 uur de trein naar het centrum genomen. Zoals voorspeld heeft het vandaag geregend (van miezer tot stortbui), dus hebben we ook het echte Seattle beleefd. Gelukkig gisteren met mooi weer naar de Space Needle geweest. Er stonden vandaag 3 autoverhuur-bedrijven op het programma, op zoek naar de beste deal. Bij de eerste werd gemeld dat je niet naar Alaska mag rijden, dus wij dachten dat ons plan direct al fors moest worden bijgesteld. Bij de andere 2 kon dat gelukkig wel. Vreemd genoeg is reserveren via internet interessanter, dus in Starbucks nog even wat laatste zaken op internet opgezocht. Daarna geluncht met uitzicht op de haven in Pike Place Market; we zitten aan de oceaan, dus heerlijke seafood bowl gegeten.

Na nog wat laatste vragen bij Hertz weer een Starbucks opgezocht om de reservering te maken. Terwijl we zaten te lezen werden we door een dame aangesproken of we mee wilden doen met een onderzoek naar het gebruik van boekingswebsites. Prima manier om een regenachtige middag te besteden, leuk gesprek en geinig om de website te testen. En we kregen Starbucks credit voor de moeite (4x gratis koffie).

Later op de middag de auto opgehaald; we kregen een upgrade naar een zilverkleurige Toyota Corolla sedan met slechts een kleine 19.000 miles op de teller. Ze vonden het bij Hertz ook vrij bijzonder dat we de auto pas eind augustus terugbrengen. Met flink wat zoeken het hotel terug gevonden (stond niet op de kaart). Boodschappen gedaan en in het hotel de roadtrip een beetje uitgestippeld. We hebben er zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s